Fleurop komt naar de Hynstedagen 2017

Fleurop komt naar de Hynstedagen 2017

Fleurop komt naar de Hynstedagen 2017!

De dameszadelclub Fleurop bestaat sinds 1992. De naam is ontstaan doordat het paard welke één van de eersten was voorop reed. De club is begonnen met 4 dames en langzamerhand uit gegroeid tot groep die zich met flair presenteert. Wekelijks trainen ze in Friesland in het dorpje Cornwerd. De korenbloemblauwe kleding welke zij dragen is gebaseerd op de klassieke stijl Samen met de bijpassende hoeden is dit alles op maat met de hand gemaakt door Hans Noordstrand, couturier. De laarsjes en de bandages voor de gitzwarte paarden maken het geheel compleet. Hun optredens worden muzikaal ondersteund met verschillende muziekstijlen. Inmiddels heeft Fleurop internationale bekendheid o.a. in Duitsland, België en Luxemburg!