Paardendagen Tytsjerksteradiel 2013

 

Garyp – Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli 2013, vinden op de Sumarreheide bij Garyp de Paardendagen Tytsjerksteradiel plaats. Dit altijd verrassende paardenevenement met gratis entree, brengt ook dit jaar een afwisselend en spectaculair programma. De Paardendagen in Tytsjerksteradiel zijn voor paardenliefhebbers een ‘must’. Voor volwassenen die kennis willen maken met de paardenwereld, is dit dé gelegenheid bij uitstek.

U komt ogen en oren tekort om de keuringen, optredens en kampioenschappen in alle facetten mee te maken. Ook kinderen en oudere jeugd zullen onder de indruk raken van de vele activiteiten tijdens de Paardendagen. De Paardendagen Tytsjerksteradiel worden georganiseerd door de stichting ‘Friezendei Trynwâlden’, de stichting Paardendagen Tytsjerksteradiel en de fokvereniging ‘Ta it Bihâld’.

Programma: Op donderdag 18 juli vanaf 8.30 uur vinden de keuringen Fries ras met aansluitend daarop de dressuur plaats. Deze worden georganiseerd door de fokvereniging ‘Ta it Bihâld’ uit Burgum. Omdat de toegang gratis is, is dit een buitenkans om uzelf of uw kinderen te verrassen met een dagje Frysk hynder.

Vrijdag 19 juli is er een gevarieerd programma bestaande uit dressuur mennen, tuigrubrieken, paarden die behoren tot het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (K.W.P.N.’ers) en de spectaculaire ponykeuring. Aanvang van deze dag is 9.00 uur.

De slotdag zaterdag 20 juli, van 8.00 tot 18.00 uur, is de dag voor het Nederlandse kampioenschap open-klasse Fries ras. Op deze fokdag van het Fries ras worden de kampioenschappen in tal van variaties gehouden. Het Friese paard komt op deze dag ruim aan bod met o.a. Friese Sjezen. Allemaal met gratis toegang.

Uitnodiging: U bent van harte uitgenodigd om bij dit paardensportevenement met een compleet en gevarieerd aanbod op nationaal niveau, aanwezig te zijn. Deze vindt plaats van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli op de concoursterreinen in Garyp. U vindt dit terrein met ruime parkeerplaatsen door de borden Paardendagen te volgen. Voor het publiek een evenement om naar uit te kijken met gratis parkeren en toegang. Voor de sponsors de plaats om op ontspannen wijze de zakelijke contacten aan te halen en uit te diepen.

Meer informatie kunt u vinden op www.paardendagen.com

Klik hier voor een foto-impressie van de Paardendagen 2012

De activiteitencommissie is volop bezig om een gevarieerd en aantrekkelijk programma samen te stellen. Het belooft wederom een stijlvol concours te worden met aansprekende deelnemers die ongetwijfeld veel bezoekers zullen trekken. De betekenis van de outdoor concoursen is zeer van belang voor het behoud van het Friese culturele erfgoed. Het is daarom absoluut de moeite waard en noodzakelijk om het niveau van voorgaande jaren in stand te houden. Ook de samenwerking met de Gezamenlijke Concoursen Fryslân wordt om die reden gesteund door de provincie Fryslân, de Kon. Ver. “Het Friesch Paarden-Stamboek” en de gezamenlijke Friese Rabobanken

De Paardendagen Tytsjerksteradiel is een mooie gelegenheid waarbij bedrijven zich kunnen presenteren en promoten. U kunt daar  relaties op een aangename wijze ontvangen, waarbij wij voor de nodige facilitering zorgen. Wij zorgen ook dit jaar weer voor een overdonderende promotie, o.a. door middel van een programmaoverzicht volledig in kleur dat in een oplage van 60.000 exemplaren huis-aan-huis in de regio wordt verspreid. Wij stellen een bijdrage zeer op prijs!

Met dank aan de sponsoren 2013

Raadsma IJzerhandel BV, Global Fruit BV, Juwelier H. Wip Dokkum, Actief Media, Rabobank Burgum-De Lauwers, Apuls Cijfers & Advies, Bouwbedrijf Swart, Sonac Burgum BV, De Pleats, B.V. Bouwbedrijf Zwaagwesteinde BBZ, Cowhouse Internationaal, Joh. Bosgra BV, Gezamenlijke Concoursen, Alrako bv, Jan Smedes bv, Notariskantoor mr. T.A. Dantuma, R. de Graaf Dakpannen, Landgoed Glinstra State, A7 Noord Dierenartsen, Jelle Batema Rietdekkersbedrijf-, Stoeterij fan Panhuys, Veehandel G. de Beer, Stal de Mersken, Onderhoudsbedrijf Reitsma Ureterp, Hoveniersbedrijf De Triemen, Ta it Bihâld, Sikma Veevoeders, Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen, Fa. Henk de Boer en Zn. Melktechniek, Groene Vakwinkel Sikma, A.J. Van Dam Veehandel bv., Autoland vd Brug, Dijkstra Schroot en Metalen, Miles Media, Bouma & Sepp B.V., Hart in Friesland, Paardenkliniek Garijp, Bouwbedrijf G.de Haan & Zn., Aldert de Boer Autoservice , Loonbedrijf v/d Beek, Elzinga Garyp, AB Fryslan, Grondverzetbedrijf Gebr. Algra BV, A.Th. de Boer en Zn, Rietdekkersbedrijf E. Hoekstra, Univé Burgum, Kor de Boer Grondverzet en Kraanverhuur, W. van der Bij en P. Kamminga, Gemeente Tytsjerksteradiel, Van der Meulen Edelmetaal, Wijmenga Makelaars & Taxateurs, Autobedrijf Haaima Burgum, Reinders en Partners Gerechtsdeurwaarders & Incasso, MRW Accountants B.V., Installatie en Dakbedekkingsbedrijf Kobus BV, Van Wieren & Vellinga Accountants en Bel. adviseurs, Sibma Assurantien, Vermilion Oil & Gas Netherlands BV, Mulder Agro BV, Bureau Benedictus, Dorenbos Architecten bv, Friks Web en Marketing, Pavo P.G. Wolters, Elverdink Hoveniers, FA Simons, Boonstra Steenhandel, Maklo Verhuur Harkema, De Boer Burgum B.V. en FisK Reclame en Internet.

Paardendagen Tytsjerksteradiel
Joute van der Meerweg 10 te Garyp (Sumarreheide)